THE 2-MINUTE RULE FOR KURUM KüLTüRü EğITIMI

The 2-Minute Rule for kurum kültürü eğitimi

The 2-Minute Rule for kurum kültürü eğitimi

Blog Article

Sen de kurum kültürü nedir diye soruyor ve bunun hakkında bilgi edinmek istiyorsan İşin Olsun’dan yararlanabilirsin. İçeriğin detaylarından oryantasyon nedir? Oryantasyon eğitimi nasıl verilmelidir? ve daha fazlasına ulaşabilirsin. İşte iş değiştirirken nelere dikkat edilmeli sorusunun yanıtı ve diğer tüm detaylar! 

Sertifikanı aldıktan sonra twelve hafta boyunca her hafta sana gönderilecek ekstra içeriklerde eğitim içeriğiyle paralel kitap önerileri, söyleşiler, videolar ve dahası seni bekliyor!

Evet, marka kavramının günümüzdeki algısına göre marka; ürün ya da hizmetin, kişinin ya da kurumun (kamu veya özel sektör işletmesi); tüm özelliklerinin bir yansıması veya bir sonucudur.

"Marka Yönetimi" başlığı altında, katılımcılar bir markanın nasıl yönetileceğini, marka alanları ve markanın gelişim aşamalarını detaylı bir şekilde inceler.

Bu unsurların birleşimi, eğitim kurumlarının güçlü bir marka oluşturmasına katkı sağlayabilir. Markalaşma süreci uzun vadeli bir çaba gerektirir ve sürekli olarak güncellenmeli.

Çalışanların birbirleriyle uyum içinde çalışmasını, bir ekip oluşturmasını ve ortak amaçlara odaklanmasına ön ayak olur. Organizasyonun misyonunu yansıtarak çalışanların tutumlarını şekillendirir. 

Yerel ve resmi referanslarla markayı ele alırken world-wide bir resmi referansla markanın tanımına değinmemek olmazdı. Bu sebeple Amerikan Pazarlama Birliği’nin markayı nasıl tanımladığına da bakalım. Amerikan Pazarlama Derneği’ne göre marka;

Pazarlama ve tanıtım: Etkili pazarlama stratejileri, dijital medya, sosyal medya ve geleneksel medya kanallarını kullanarak kurumun bilinirliğini artırır. İyi hazırlanmış içerikler, etkileyici tanıtım videoları ve başarı hikâyeleri kullanarak hedef kitleye ulaşmak önemli.

Yeni bir marka oluşturmak genellikle maliyetli olduğundan, marka genişletme, bir markanın büyüme potansiyelinden tam olarak yararlanmasının popüler bir kurum kültürü eğitimleri yoludur. Bu ders boyunca Marka Genişlemesi konusu kavramsal ve örnek olaylar üzerinden anlatılacaktır.

Stratejik Marka Yönetimi Eğitimi ile katılımcılar, bir işletmenin markalaşması için nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini öğrenecektir.

Herhangi bir işletmenin marka olabilmesindeki en büyük kıstas, diğerlerinden ayırt edilebilen belli başlı özelliklere sahip olmasıdır. Bu özellikler; yazı stili, şekil veya bir sözcük gibi çeşitli türlerde işaretler olarak karşımıza çıkabilir.

Özellikle nitelikli ve sağlam bir kurum kültürüne sahip şirketlerde rekabet avantajı da büyük ölçüde kazanılır. Bu nedenle önce kurum kültürünü en great şekilde ortaya koymak; sonrasında da bunu içeride ve dışarıda iyi yansıtmak gerekir.

Stratejik Marka Yönetimi Eğitimi ile katılımcılar, pazarlama ve pazarlama iletişimi hakkındaki temel bilgileri öğrenecektir. Stratejik Marka Yönetimi Eğitimi’nde teorik bilgi, örneklerle desteklenerek pekiştirilmektedir.

Şimdi de sektör profesyonelleri ya da işin uygulayıcıları yani uzmanlar tarafından marka nasıl yorumlanıyor bir bakalım.

Report this page